Het project

ZW10 brengt luxe en comfort samen tot de ultieme woning met uitzicht over de Zaan.

Het compleet gerenoveerde en gemoderniseerde pand is gelegen aan de Zaanweg 10, Wormerveer. Aan de voorzijde ligt het pand aan de Zaan en aan de achterzijde aan het Wilheminapark.


Het voormalige pand wordt op het moment getransformeerd naar in totaal 4 zelfstandige wooneenheden. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met keukenopstelling, één of meerdere slaapkamer(s) en een badkamer. 

Turn-key oplevering

De appartementen worden turn-key opgeleverd met onder meer:

 • Stijlvolle badkamer met hoogwaardig sanitair en afwerkmaterialen;
 • Energielabel A/B (o.a. geïsoleerde buitenmuren en energiezuinige CV-ketel);
 • Luxe visgraat PVC-afwerkvloer;
 • Opstelplaats voor een keuken (de keuken is door koper zelf nader in te vullen);
 • Volledig vervangen elektra & leidingwerk;
 • Schilderwerk. 

 

Kortom: een toekomstbestendige woning van hoogwaardige kwaliteit waar u de komende jaren zeer weinig onderhoudskosten aan zult krijgen! 

Bereikbaarheid

Centrale ligging

De Zaanweg 10 ligt aan de Zaan, nabij het centrum van Wormerveer en op loopafstand van het bruisende horeca- en winkelgebied. Het is 10 minuten rijden naar Amsterdam.

Openbaar vervoer

Op de uitstekend bereikbare ligging is het NS-station Wormerveer op loopafstand bereikbaar. Tevens bevindt zich op loopafstand een bushalte.

Parkeren

In de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig en kan er gratis worden geparkeerd.

 
Verkoopproces en informatie

De verkoop van ZW10 vindt plaats op basis van een voorverkoop.

ZW10 betreft een voorverkoop waarbij de woningen nu verkocht worden, maar voor de daadwerkelijke overdracht volledig op risico van de ontwikkelaar (Hillside Development BV) worden afgebouwd. Zodra de woningen gereed zijn, worden zij turn-key geleverd aan de koper(s). Conform de huidige planning worden de appartementen op 31 december 2022 opgeleverd en aansluitend overgedragen aan de kopers.

 

Tijdslijn

Start bouw

Na het verkrijgen van de onherroepelijke omgevingsvergunning zijn de werkzaamheden gestart.

1 juli 2022

Start (voor)verkoop

De (voor)verkoop van de woningen is inmiddels gestart. Het is mogelijk een afspraak te maken en een bezichtiging in te plannen.

1 oktober 2022

Oplevering

De turn-key oplevering door de aannemer is conform huidige planning op 31 december 2022. De woningen worden hierna direct overgedragen aan de kopers.

31 december 2022

Projectnotaris

Voor het project is Buma Algera Notariaat aangewezen als projectnotaris en zal de koopovereenkomst en overdracht begeleiden namens de kopers en ontwikkelaar. Een indicatie van deze kosten is beschikbaar in de projectdocumentatie. 

 

Contactgegevens notaris:

 

Buma Algera Notariaat

info@banotariaat.nl

020-3058922

Prins Hendriklaan 27-29

1075 AZ Amsterdam

Kosten koper en overdrachtsbelasting

De herontwikkeling betreft een renovatie en zal derhalve worden overgedragen met overdrachtsbelasting (en dus geen BTW). Kopers zijn daardoor, indien zij niet in aanmerking komen voor de vrijstelling, verplicht om overdrachtsbelasting af te dragen bij de overdracht.

 

De, nader overeen te komen, koopsom is kosten koper. Dit houdt in dat koper alle kosten met betrekking tot de overdracht zal voldoen, een indicatie van deze kosten is beschikbaar in de projectdocumentatie. 

Opleverstraat en technische beschrijving

De appartementen zullen onder andere de volgende elementen bevatten:

 • Stijlvolle badkamer met hoogwaardig sanitair en afwerkmaterialen;
 • Energielabel A/B (o.a. geïsoleerde buitenmuren en energiezuinige CV-ketel);
 • Luxe visgraat PVC-afwerkvloer;
 • Opstelplaats voor een keuken (de keuken is door koper zelf nader in te vullen);
 • Volledig vervangen elektra & leidingwerk;
 • Schilderwerk.

De woningen worden dus in hoge kwaliteit afgebouwd. Verder zijn de kopers dus zelf verantwoordelijk voor de invulling van de keuken. De gedetailleerde technische beschrijving is te vinden in de projectdocumentatie.

VVE en splitsingsakte

Het pand wordt nog gesplitst in appartementsrechten, in de projectdocumentatie kunt u de concept splitsingsakte en tekening vinden.

De vier appartementen zullen onderdeel zijn van een actieve VVE (totaal 4 woningen) met MJOB (meerjaren onderhoudsbegroting) en een spaarplan om aan deze (toekomstige) onderhoudsverplichtingen te kunnen voldoen. Bij overdracht zullen de, door de ontwikkelaar, voorgeschoten kosten voor het resterende jaar worden verrekend, dit heeft met name betrekking op het betreffende aandeel in de verzekering.

Gas, water, licht en media

Alle appartementen beschikken over eigen aansluitingen voor gas, elektra en kabel. Verder hebben de appartementen een eigen tussenmeter op de gemeenschappelijke waterleiding. Elk appartement dient een individueel contract af te sluiten voor gas, elektra en media. De kosten voor het gebruik van water worden middels een maandelijkse voorschotbetaling via de VVE verrekend op basis van daadwerkelijk verbruik. 

Disclaimer

Impressies en plattegronden: De getoonde beelden en plattegronden op de website, Funda of andere plekken, zijn enkel ter illustratie van wat de woningen kunnen worden. De woningen worden opgeleverd conform de opleverstaat (te vinden is in de projectdocumentatie) en kunnen in het werk afwijken.

Onder- en overmaat, ontwerpvrijheid en concept energielabel: De herontwikkeling geschiedt op basis van de tekening zoals deze gedeeld zijn met kopers. De concept energielabels zijn gemaakt op basis van deze tekeningen. In het werk kunnen echter afwijkingen ontstaan in onder andere de afmetingen en het energielabel. De ontwikkelaar staat vrij om af te wijken van de gepresenteerde plannen en zal voor eventuele afwijkingen niet aansprakelijk zijn, maar altijd trachten om de woningen, in alle redelijkheid, optimaal voor kopers te realiseren.

Impressies

ZW10 beeldmateriaal